„Повишаване на дигиталната грамотност при младежите с цел превенция на киберпрестъпленията“ - Сдружение АГОР

„Повишаване на дигиталната грамотност при младежите с цел превенция на киберпрестъпленията“

Повишаване на дигиталната грамотност при младежите с цел превенция на киберпрестъпленията

Начало на проекта:
01.09.2023 г.
Край на проекта:
31.08.2024 г.

Сдружение с нестопанска цел ,,Активни граждани за обществено развитие‘‘ сключи Договор за  № №2023-1-BG01-KA154-YOU-000140292 за изпълнението на проект Повишаване на дигиталната грамотност при младежите с цел превенция на киберпрестъпленията‘‘, финансиран по програма Еразъм + на Европейския съюз.

Главната цел на проекта е провеждане на 7 дневно обучение за повишаване на дигиталната грамотност при младежите, с цел превенция на киберпрестъпления и минимализиране на рисковете от измами и тормоз в интернет пространството.С участието си в проекта, младежите ще усвоят умения за безопасно сърфиране в интернет пространството, ще подобрят защитата на личните си данни, ще запознаят с възможностите, които цифровите технологии предоставят.

 

Финансирано от Европейския съюз. Изразените възгледи и мнения обаче принадлежат изцяло на техния(ите) автор(и) и не отразяват непременно възгледите и мненията на Европейския съюз или на Европейската изпълнителна агенция за образование и култура (EACEA). За тях не носи отговорност нито Европейският съюз, нито EACEA.